субота, 19. јануар 2019.

Сербон Сербо Макаридов – Друго Србско Царство



Сербон или Сербо Макаридов је повео други велики поход. Империја Нина Беловог је била за нас уређена мало чудно…. Он није концентрисао сву власт код себе већ је постављао своју власт од локалног становништва за те области а који су њега признавали као врховног владара. Временом се ти владари мењају и полако лабави веза према центру државе или Нину Белову. На целом том простор је била Србска вера дивонија, србски језик а поред и локани језици које су задржали становници.
Први немири почињу у Мисиру са Ахмесом првим, владаром горњега Мисира који је 1580 п,н.е. године протера Хиоксе из горњег мисира а то су били они Срби које је Нино тамо довео. У Асирији и Индији се стање мења, једино је у малој Азији било мало боље стање јер је ту било нај више Срба. Мала Азија је скоро цела била насељена Србима.

На Хелму (Балкану)је такође била стабилна ситуација . Најбоље се држао Крит као велика поморска сила. Минов династија је била на врхунцу и тесно повезано са Српским државама. Ту настаје колевка Србске културе и све је писано на СРБИЦИ. Тада се јавља нови војсковођа кога свето писмо назива Асур. Асур је бог Сербон у Месопотамији, божанство сунца, Сурија и додат префикс А, Асур.
Сербо Макаридов 1335 – 1325 п.н.е. је отприлике завршио поход. Доста лако је обновио царство јер је илао спорадично и мало отпора. Сербон је представљен у Четворопрегу како вуче сунце преко неба. Свето писмо за тога Војсковођу каже да долази из исте земље као Нино Белов. Он је обновио са лакоћом Ниново царство јер су се већина поново покорили Власти. Гетско краљевство у Хатусији се покорило па је Сербо само протутњао. Са Крита улази у Мисир и поставља династију Рамзесе у Египту. Са њима се враћа и Дивонија која је протерана после побуне и писмо Србица као писмо двора и елите.Чак је оставио и једну јединицу као гарду Рамзесима. Долази до Атлантика и ту поставља стубове као знак докле је стигао. Прелази у Шпанију и насељава металурге са Ибра и тако се назива Иберија. У Француској подиже Калезију где поставља рођака Плавог Радомана или Родомона који постаје владар Роданије (по њему) у Алезији где се помиње по цветним пољима. (Санзелизе у преводу је Алезиска поља свеца.)
На Сицилији је распустио војску. Ту обилази Јадран и Хелм са личном пратњом јер су ту насељавали његов народ па му војска није потребна. У Месопотанији диже град који је посветио Нину Белову кога су звали Нинова. Британци су одатле узели 22.000 плочица и однели у Британију. Њих је Сајс дешифровао једним малим делом и ту нашао податке о Нину Белову. Јако је брзо обновио царство и јако учвршћује Дивонију и Писменост (СРБИЦА). Шири се уметност и пима, и настају нове азбуке али је основа Србица. Зато су сви језици тог простора попримили доста Србизама. Металургија се шири и трговина нарочито, тргује се од Атлантика до Кине.
Римски император Комодијус се често облачио као Сербон у коже лава. Палада коју грци називају Атином је забележана на једној слици која прича са Сербоном. Сербон се представља као полу лаж јер је толико моћан. Римљани су Српског бога Јавана који је божанство дана називали Јупутер а давалиу му надимак Сербон и изговарали Серабикус.Забележено је да се код Данаца (на дунаву) имају Сербона за кога Немачки научник Маузен тврди да је то божанство идентично божанству Серапису у Мисиру.

5 коментара:

  1. gospodo josjednom iskopirate li moj clabnak bez da navedete izvor bicu prinudjen da vas prijavim nadleznima

    ОдговориИзбриши
  2. strogo vam zabranjujem kopiranje mojih tekstova svaki tekst gde pise autor ivica milicevic vam je zabranjen za kopiranje jer ste krajnje beyobrazni lepo sam vam prosli put kada ste me kopirali reka da se obavezno navede izvor a za ovo ste prijavljeni za krsenje intelektualne svoine

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. a koji je izvor verovatno greskom nije navedeno

      Избриши
    2. http://nsportal.info/forum/index.php?/topic/2469-drugo-srbsko-carstvo-serbo-makaridov/

      Избриши
    3. http://srbskenovine.com/serbon-serbo-makaridov-drugo-srbsko-carstvo/

      Избриши