недеља, 10. јун 2018.

Hitlerovo samoubistvo najveća prevara u istoriji?

Hitlerovo samoubistvo najveća prevara u istoriji?

Image result for Hitlerovo samoubistvo najveća prevara u istoriji?


Adolf Hitler i Eva Braun nisu izvršili samoubistvo 1945. godine. U bunkeru u Berlinu ubijeni su njihovi dvojnici. Njih dvoje pobegli su u Argentinu, gde je vođa Trećeg rajha živeo do smrti 1962. godine
Ovu vrlo smelu pretpostavku iznose britanski publicisti Sajmon Dansten i Džerard Vilijams u knjizi "Sivi vuk – bekstvo Adolfa Hitlera", koja je ovih dana objavljena kod nas u izdanju Admiral Booksa. U svojoj knjizi dvojica britanskih publicista odbacuju zvaničnu verziju Firerove smrti prema kojoj se on ubio u svom bunkeru u Berlinu 30. aprila 1945. godine.
Umesto toga, oni tvrde da postoje brojni dokazi, koje su prikupljali više od pet godina, koji ukazuju na to da je na kraju Drugog svetskog rata Hitler sa Evom Braun pobegao iz Berlina da bi iznova započeo život u enklavi pod kontrolom nacista u fašističkoj Argentini. Hitler je lagodno i srećno živeo sve do 1962. godine i čak izrodio potomstvo.
U podzemnom bunkeru u Berlinu 30. aprila 1945. pred najezdom pobedonosne sovjetske Crvene armije Hitlerovi verni saradnici ubili su njihove dvojnike dobrovoljce - podoficira Vermahta i jednu glumicu „treće klase”!

Hitler je sa Evom tri dana ranije u potaji izašao iz bunkera i ukrcao se u avion koji je sleteo u holandski grad Tonder. Par je potom menjao razna prevozna sredstva i na kraju se u Španiji ukrcao u podmornicu koja ih je odvela do obala Argentine, gde su stigli baš u trenucima kada su ubijeni njihovi dvojnici...Knjiga koja je u Velikoj Britaniji odmah postala bestseler nazvana je prema pseudonimu vođe Rajha “Sivi vuk”, koji mu je još 1943. godine u svom planu za evakuaciju nadenuo najbliži saradnik Martin Borman. Borman je sastavio plan dislokacije najvišeg nacističkog rukovodstva iz Nemačke u Južnu Ameriku u slučaju da se ratna sreća okrene protiv Berlina.Planom su do najsitnijih detalja predviđene maršrute bekstva za svakog ponaosob, kao i sijaset drugih detalja. Saučesnici u tom bekstvu bili su američki obaveštajci kako bi zauzvrat došli do ratne tehnologije koju su nacisti razvijali i do tvorca nemačkog raketnog programa Vernera fon Brauna. On je verno služio Hitleru, ali je po propasti Trećeg rajha osnovao američki kosmički program i njime rukovodio.DALEKO OD PRIHVAĆENE ISTORIJE
Iscrpna istraživanja ove dvojice publicista u Argentini, Poljskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i na Kanarskom ostrvu Fuerteventura dovela su do ubedljivog dosijea punog pojedinosti potkrepljenih svedočenjima mnogobrojnih očevidaca, koji je na svetlost dana izneo potpuno drugačiju priču od prihvaćene „istorije“ Drugog svetskog rata.
Autori smatraju da je užasavajuća realnost to da je na kraju Drugog svetskog rata najgnusniji čovek u svetu Adolf Hitler pobegao iz Nemačke i proživeo svoj život u Argentini, a da su njegov zamenik Martin Borman i Hajnrih „Gestapo“ Miler takođe izmakli pravdi i tamo mu se pridružili.
Vilijams i Dansten tvrde da ne postoje konkretni forenzički dokazi da su upravo Adolf Hitler i Eva Braun umrli u Firerovom bunkeru jer u trenutku njihove smrti nije bilo očevidaca.
Image result for Hitlerovo samoubistvo najveća prevara u istoriji? dZXyYowJvKaX4946MuXEMxg4qL3dul_" style="border: 0px; height: inherit; max-width: 100%;" />


Čuveni fragment „Hitlerove lobanje“ koji je decenijama čuvan u Moskvi konačno je podvrgnut analizama DNK. On pripada nekoj ženi mlađoj od četrdeset godina, i to ne Evi Braun. Takođe, ne postoji apsolutno prihvaćen forenzički dokaz za navodnu smrt Martina Bormana; godine 1998. nemački zvaničnici su tvrdili da se kostur zakopan blizu Rajhstaga prema DNK poklapa sa jednim starijim Bormanovim rođakom koji je ostao neimenovan; pepeo kremiranih ostataka rasut je u more.Bormanova porodica je odbila da prihvati te nalaze. U međuvremenu, kada su 1963. ekshumirane kosti pronađene u Milerovom grobu, ispostavilo se da potiču od troje drugih ljudi.                                                                               Za autore je trag Hitlerovog bekstva počeo 2006. godine u Buenos Airesu u Argentini i kasnije ih odveo do vetrovitih obala Patagonije i grada San Karlos de Bariloče na obroncima Anda gde, na njihovo zaprepašćenje, niko s kim su razgovarali nije izgledao ni najmanje iznenađen tvrdnjom da je Hitler tu živeo posle poraza nacista 1945. godine.Pre ovog istraživanja dva argentinska istražitelja s kojima su se upoznali, kapetani Manuel Monasterio i Abel Basti, sledili su i otkrili trag mnogih Hitlerovih „pojavljivanja“ u Argentini.
Autori knjige dokazuju da se na „poslednjim zvaničnim Hitlerovim slikama“ sa Arturom Aksmanom i nacističkom omladinom snimljenim 20. marta 1945, nalazi zapravo Hitlerov dvojnik Gustav Veber.

Savremena nauka van svake sumnje je dokazala da čovek na filmu i fotografijama snimljenim tokom tog događaja, premda upadljivo liči na Hitlera, zapravo nije on, već jedan od nekoliko njegovih dvojnika. Alf Lini, profesor medicinske fizike na Univerzitetskom koledžu u Londonu i poznati stručni svedok u materiji prepoznavanja crta lica, pregledao je sliku na podsticaj autora knjige i ubeđen je kako na njoj nije Hitler.
Martin Borman je 28. aprila 1945. godine izveo najneverovatniji trik u istoriji. Rajhslajter je zamenio Hitlera dvojnikom koji se pojavio 20. marta. Jedna glumica iz kinematografske „ergele“ filmskih starleta ministra propagande Jozefa Gebelsa - uz pomoć najboljih šminkera koje je Rajh mogao da nađe - zamenila je Evu Braun.
Dubleri su zauzeli svoja mesta u Firerovom bunkeru dok su Hitler i Eva bežali. Borman je tu šaradu održavao dva dana, sve dok nije bio siguran da je pravi Hitler na bezbednom. Onda je inscenirao lažno dvostruko samoubistvo Hitlera i njegove nove neveste, da bi zatim Hitlerov dvojnik i njegova tobožnja mlada bili bezosećajno ubijeni, gotovo sigurno rukom „Gestapo“ Milera.
Novinske agencije Asošijeted pres i Rojters prenele su iscrpno svedočenje pilota Petera Baumgarta koji je njih dvoje odveo iz Berlina zajedno sa Evinim zetom, generalom Hermanom Fegelajnom, u Varšavi 1947. godine. Ali istraživači su to ignorisali sve do danas.
Istoričari su radije prihvatali „stručni“ izveštaj britanskog istoričara, profesora sa Oksforda i nekadašnjeg obaveštajnog oficira Hjua Trevor-Ropera, u kojem se insistira na tome da je Hitler 30. aprila 1945. u Firerovom bunkeru izvršio samoubistvo.

Za saveznički cilj bilo je od suštinske važnosti da se pokaže kako je Hitler mrtav, da bi se dopustilo novoj Nemačkoj da nikne iz pepela stare.

">HUVER JE SVE ZNAONe postoji nijedan dokaz da su se Adolf Hitler i njegova „žena“ Eva Braun ubili u bunkeru, a opet, ceo svet je oduvek verovao u to. Međutim, čini se da nisu baš svi to primali kao nepobitnu činjenicu: direktor Federalnog istražnog biroa FBI Edgar Huver imao je dosijee sa izveštajima o svim slučajevima kada je Hitler viđen, sve do perioda šezdesetih godina dvadesetog veka; oni relevantni iz Argentine nalaze se u ovoj knjizi.
Međutim, mnogi dosijei FBI o Hitleru i Evi Braun posle rata nisu obelodanjeni, a isto važi i za one koje imaju britanske bezbednosne službe.
                                                                                                                                                                Staljin nikada nije poverovao da je Hitler mrtav i insistirao je 17. jula 1945. na Potsdamskoj konferenciji na tome da je ovaj pobegao - verovatno u „Španiju ili Argentinu.“ Staljinov glavni general maršal Georgi Žukov rekao je 6. avgusta 1945: „Nismo pronašli leš koji bi mogao biti Hitlerov.“
Američki general Dvajt Ajzenhauer izjavio je 12. oktobra 1945: „Postoje sve pretpostavke da je Hitler mrtav, ali nema ni najmanjeg dokaza za njegovu smrt.“ On je rekao Asošijeted presu da su ga „ruski prijatelji“ izvestili kako „nisu mogli da dođu ni do kakvog opipljivog dokaza da je on umro.“ Jedan američki senator čak je ponudio milion dolara za dokaz o Hitlerovoj smrti. Niko nikada nije zatražio taj novac.
Zašto nijedna svetska obaveštajna organizacija ili izraelska vlada nisu nastavile s potragom za Hitlerom? Najjednostavniji odgovor glasi: „A zašto bi? On je mrtav.“

Svoju knjigu autori završavaju sa:
“Hitler je stajao ispred ogromnog panoramskog prozora u svojoj rezidenciji u Berghofu i zurio u omiljeni planinski pejsaž Bavarskih Alpa, pejsaž jezivo sličan pogledu iz njegovog patagonijskog doma u Inalku. Hitler je rekao: „Za mene postoje dve mogućnosti. Da pobedom ispunim sve svoje planove ili da propadnem. Ako pobedim, biću jedan od najvećih ljudi u istoriji. Ako propadnem, biću osuđivan, prezren i proklet.“ Do današnjeg dana svet osuđuje, prezire i proklinje Adolfa Hitlera i njegov istinski zao režim.
Opet, dok je propali i iskopneli Firer umirao u Argentini, izmučen, dementan i izdan, sedamnaest godina posle bekstva iz bunkera u kojem je, kako je svet bio ubeđen, navodno izvršio samoubistvo, reči koje su on i Jozef Gebels proslavili postale su istina: „Neka laž bude krupna, neka bude jednostavna, stalno je ponavljajte i na kraju će svet poverovati u nju.“ Svet veruje da je Hitler umro u Berlinu.
Imali su decu!
Možda je najveća senzacija koju u knjizi iznosi Vilijams da su Hitler i Eva imali decu!
Za intervju jednom listu on kaže: „Eva Braun je 1945. imala 33 godine. Ima mnogo informacija o rođenju njihove kćerke Uši u predratnoj Nemačkoj, kao i o mrtvorođenčetu za vreme rata, o čemu je posvedočila Evina majka. Isto tako, izgleda da je ponovo bila trudna – prema rečima onih koji su bili u njihovom najužem krugu prijatelja – u maju 1945.
Kolale su glasine, koje dosad nismo uspeli ni da dokažemo ni da osporimo, da je ona još bila živa 2000. godine kada bi imala 88. Njene dve kćerke sada bi bile u svojim kasnim šezdesetim i ranim sedamdesetim godinama. Tek treba da istražimo neke tragove.
Svoju tvrdnju potkrepljuju izjavom advokata koji je danas još živ i žitelj je Buenos Airesa, a koji je vodio brakorazvodnu parnicu Adolfa i Eve u Argentini! Advokat kaže da su ćerke u početku živele sa ocem i majkom, a po odlasku Eve od Hitlera, sa majkom. Po smrti majke napustile su Neukuen, a i danas žive negde u Argentini...

Podaci iz arhive CIA i FBI-ja pokazuju kako je Hitler pobjegao iz Njemačke

Нема коментара:

Постави коментар