понедељак, 29. октобар 2018.

Срби, знајте, све је била лаж! Комунистичке лажи и подметачине о Дражи и Титу


Све што је Дража био у току рата, Тито је касније представљао да је био он.
Сећате ли се прве странице у Буквару, првој књизи сваког детета? Тито са децом. А где су слике Тита и деце у току рата? НЕМА! Још једна подметачина у циљу испирања мозга српског народа.
Није се лагало само о биткама и преговорима, већ и о свакој могућој ситници. И не само да се лагало, већ се буквално отимало и подметало. Прекрајане су песме које су четници певали, мењане речи и, уместо Краља и Отаџбине, помињани Тито и партија.
Илегалци, као на пример чувени Прле и Тихи (о којима још увек гледамо серију а која је чиста подметачина) су представљани као комумисти а у ствари су били припадници ЈВО. Дакле, догађаји су стварни, место дешавања стварно, чак и ликови стварни, само што се нису борили на страни комуниста већ на страни Отаџбине, Краљевине Србије.


Сваки детаљ, свака ситница је прекрајана како бисмо веровали да су џелати ослободиоци. Мора се признати, тешко је убици да успе да се представи као спасилац тог истог кога је убио. Због тога су у прекрајање историје уложени велики напори. Стална, темељна пропаганда, праћење дешавања, опипавање јавног мњења, као и брутално обрачунавање са сваким ко износи истину чак и о сопственом страдању, чак и својим најближима… Ово, на жалост, траје и данас.
Дража је био онај кога је народ волео и следио. И не само то, био је са својим народом, уз њега, за њега, његов део и суштина, део народа. БИО ЈЕ НАРОД!
Ова слика много говори. Само се добра душа овако игра са децом… Само оном човеку у униформи и са пушком у рукама коме много верују и кога следе, родитељи ће дати дете у наручје.
Зато, Срби, знајте, све је била лаж. Добро размислите коме ћете да се дивите.
Тито је био аустроугарски каплар. Убијао је Србе за време Првог светског рата.
Дража је носилац чак 20 одликовања за храброст у том истом рату, бранећи нас од њега!
Дела говоре, лажи занеме. Време је да им се стане на крај.
***


Прилози: 


Први светски рат: ТИТО у казненој експедицији на Србију као припадник аустоугарске 42. вражје дивизије

Да ли онај који је пуцао у српску децу може да их воли? Тито са пионирима у дечијим читанкама и Букварима


Одликовања Драгољуба Михаиловића
Прле, Тихи, Чиби и остали „Отписани” су постојали, али су били четници, а не са петокраком на глави како смо их до сада замишљали. Били су под командом потпуковника Жарка Тодоровића, Валтера. Да, правог Валтера, припадника ЈВО. 

На слици је само неколико од око 5.000 четничких илегалаца који су имали организовану мрежу деловања, базу, радио станице, чак и камионе и нешто наоружања, углавном пиштоље.

Потпуковник Жарко Тодоровић Валтер. Завршио Војну академију у Београду и специјализирао у Француској где му је један од предавача био чувени Де Гол. Већ 1941. године оснива илегалну групу у Београду која је бројала око 5.000 чланова. Били су ноћна мора за Гестапо.
Највећа акција Гестапоа на Балкану током Другог светског рата звала се Операција „Валтер“, према једном од Тодоровићевих псеудонима. Један од највећих досијеа Гестапоа је Досије „Валтер“, који се данас чува у Архиву Града Београда, фонд БДС, Гестапо.
Након хапшења успео је да побегне, али је убрзо ухапшен поново и одведен у Матхаузен. Био је изложен страшним тортурама али је успео да преживи. После рата се прикључио француској легији странаца где се борио чак 10 година и то и у Индонезији и Вијетнаму. Био је генералштабни пуковник француске армије.
Умро је у Паризу 2000. године. Комунистичке власти су га прогласиле за издајника. Није рехабилитован до дана данашњег. То им није сметало да снимају филмове и користе његово име и подвиге где их представљају као своје.
Видите ли сада докле иде та болест комунистичка?

Нема коментара:

Постави коментар