недеља, 27. јануар 2019.

ZAŠTO SE O OVOME ĆUTI? Ko skriva pravu istoriju Srba? Ko se stidi naše istorije? OVO JE PRAVA ISTORIJA SRBA (VIDEO)

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bila je Vesna Pešić. vlasnica izdavačke kuće „Pešić i sinovi“, izdavaču prećutane istorije Srba, čija izdanja broje preko 450 naslova knjiga stranih i domaćih autora a čija je okosnica biblioteka „Tragom Slovena“ koja se bavi pre svega istoriografijom a onda i drugim naukama kao što su arheologija, lingvistika, antropologija, u novije vreme genetika, koje doprinose da se prošlost srpske nacije osvetli do najdubljih korena.
 U ovoj emisiji Vesna Pešić govorila je o pravoj istoriji Srba.

Ko se stidi naše istorije?

(Mediji)

4 коментара:

  1. KO SESTIDI? NEVERUJEM DA SE STIDI NEGO NAMETNUTO ,OMALOVAŽAVANJE SVEG SRPSKOG JOŠ OD VREMENA BROZA USTAŠE.SVEDOK TOG VREMENA KAD JE SRBIJU TREBALO USPORITI U RAZVOJU DO NIVOA UNIŠTENJA. ŠTA JE TO AKO NEKO NAĐE 5 DO 6 HILJADA REČI ZAJEDNIČKIH U DVA JEZIKA ,SRPSKOM I ENGLESKOM.KO JE OD KOGA "PREPISIVAO" JEZIK. ŠTA ĆE ZEMNI OSTACI SRBA NA UŠĆU TEMZE U MORE. ŠTO JE LONDON SRPSKA REČ. ŠTO.?????????

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Treba da se borimo na svim " frontovima" . Politika nam ne ide najbolje, ali iz ostalih naucnih dokaza mozemo da postavimo sve na svoje mesto.

      Избриши
  2. ..os od berlinskog kongresa se cuti..tek sad se nezvanicno otkriva istina..

    ОдговориИзбриши